search-icon

19.04.2016 Българска банка за развитие стартира лятна стажантска програма за студенти

Българска банка за развитие (ББР) стартира платена лятна стажантска програма . Финансовата институция търси студенти в три от своите управления – „Планиране, регулации и анализ“, „Кредитна администрация“ и „Правно“. През месеците юни, юли и август, младежи с икономически и юридически профил от български и чуждестранни университети ще имат възможност да трупат опит в единствената държавна банка у нас. ББР ще приема документи за програмата до 9 май на имейл careers@bdbank.bg, а одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Основни изисквания, които банката поставя, са студентите да изучават специалности в направления „Икономика“ или „Право“ и да са завършили минимум 3-ти курс. Всеки студент ще получи възможност в рамките на един месец да се запознае с основните дейности и функции на избраното от него управление.

Следвайки философията за по-тясно обвързване между образованието и професионалната реализация, Българска банка за развитие стартира първата си платена стажантска програма през лятото на 2015 г. Тя даде възможност на 17 младежи да се потопят в реална работна атмосфера, като след края на програмата двама от стажантите останаха на работа в ББР.

 

 

fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси