Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси

Пореден медал за ББР от традиционния „Ски фест за банки и партньори“

Поредното успешно представяне на ски-отбора на Българската банка за развитие на осмото издание на Ски феста за банки и партньори. Турнирът се проведе от 21 до 24 март в курорта Боровец, а негов организатор е Българската работническа федерация "Спорт и здраве". В Ски феста бяха включени състезания по гигантски слалом ски и сноуборд (мъже и жени, индивидуално и отборно) и паралелен гигантски слалом (мъже и жени, индивидуално).
Нелина Бабева от ББР блесна в индивидуалната надпревара, като зае третото място в паралелния гигантски слалом при жените над 40 години.
Отлично се представиха и Мариям Сарафян, Тихомир Чемширов, Дилян Чанев, Кирил Данков и Милен Антов от отбора на Българската банка за развитие.
В традиционната ски-надпревара на Боровец се включиха над 100 банкери и финансисти.

Назад
Други
  • Стоян Мавродиев: ББР ще инвестира най-малко 15 % от кредитния си портфейл в екологични проекти

    Като национална банка за развитие ББР планира да инвестира най-малко 15% от своя кредитен портфейл в проекти на енергоспестяващата икономика и еко иновации. Това обяви Главният изпълнителен директор на ББР Стоян Мавродиев във втория ден от Годишния икономически форум за Централна и Източна Европа, който се провежда във Виена. Днес той участва в панел, посветен на изграждането на устойчива икономика на ЕС.

    Виж повече
  • „Зелените“ финанси влизат във фокуса на Централна и Източна Европа

    „Зелените“ финанси, климатичните промени и предизвикателствата пред еко-инвестициите са сред водещите теми на 25-ото юбилейно издание на Годишния икономически форум за Централна и Източна Европа, който бе открит днес във Виена. Форумът събира инвеститори, бизнес лидери, политици и финансисти от най-висок ранг и се организира от сп. “Euromoney” и Global Capital.

    Виж повече