Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси

Пореден медал за ББР от традиционния „Ски фест за банки и партньори“

Поредното успешно представяне на ски-отбора на Българската банка за развитие на осмото издание на Ски феста за банки и партньори. Турнирът се проведе от 21 до 24 март в курорта Боровец, а негов организатор е Българската работническа федерация "Спорт и здраве". В Ски феста бяха включени състезания по гигантски слалом ски и сноуборд (мъже и жени, индивидуално и отборно) и паралелен гигантски слалом (мъже и жени, индивидуално).
Нелина Бабева от ББР блесна в индивидуалната надпревара, като зае третото място в паралелния гигантски слалом при жените над 40 години.
Отлично се представиха и Мариям Сарафян, Тихомир Чемширов, Дилян Чанев, Кирил Данков и Милен Антов от отбора на Българската банка за развитие.
В традиционната ски-надпревара на Боровец се включиха над 100 банкери и финансисти.

Назад
Други
 • София Касидова, съветник по стратегическо планиране на ББР

  Целта на ББР е да увеличи реализираните проекти по Механизма за свързване на Европа

  Целта на Българската банка за развитие е да увеличи броя на реализираните проекти по Механизма за свързване на Европа (МСЕ) у нас. Това заяви съветникът по стратегическо развитие на банката София Касидова в тв интервю. Механизмът е един от финансовите инструменти, чрез които ЕС прилага политиките си за икономическо развитие и сближаване на страните-членки.

  Виж повече
 • Илия Лингорски: Естествената роля на ББР е в подкрепа на новите зелени решения

  „Естествената роля на ББР като национална банка за развитие е да подкрепя секторите и предприемачите, които генерират новите зелени решения. Това ще е особено важно за малките и средните предприятия, за стартъп екосистемата и за стартиращия бизнес, където често е изворът на иновации“, обяви главният икономист на ББР Илия Лингорски в радио интервю.

  Виж повече