search-icon

хотел Даймънд Плаза, гр. Хасково

Българска банка за развитие обявява търг за продажба на хотел Даймънд Плаза в град Хасково, с адрес бул. България 81.

Процедурата е обявена в сайта на Агенцията за публичните предприятия и контрол /АППК/, достъпна тук

 

Хотел „Даймънд Плаза“ в центъра на гр. Хасково, бул. „България” №81. Сградата е на пет етажа, със застроена площ 340 кв. м и разгъната застроена площ 2 040 кв.м. 

Сградата се намира в центъра на града и е с лице на бул. „България“, ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Цар Калоян“. Хотелският комплекс е в удобна близост до всички държавни институции, банки, важни културни, исторически и бизнес обекти в града. Непосредствено до нея са и сградата на Община Хасково, главната пешеходна търговска зона, поликлиника, РДВР Хасково и други.

Сградата е застроена по всички имотни граници. Хотелът е въведен в експлоатация през 2003 год. Носещата конструкция е монолитна стоманобетонна, с плосък покрив. Фасадите са с облицовка от Еталбонд и структурна мазилка, с изпълнена топлоизолация. Дограмата е алуминиева със стъклопакет – тип „окачена фасада“.
Хотел „Даймънд Плаза“ е създаден в изискан европейски стил, с уникална архитектура и модерен дизайн. Парцелът, върху който е изградена сградата, е с петоъгълна форма.

Хотелският комплекс разполага и с панорамен ресторант “DIAMOND SKY”, с луксозно интериорно решение и изискана обстановка. Двете зали на ресторанта предлагат модерна мултимедийна и аудиовизуална техника, подходяща за организиране на конференции, семинари и презентации.

Хотелската част на комплекса предлага на своите гости 21 уютно обзаведени единични и двойни стаи, двойна стая с френски легла, двойна стая делукс с джакузи, луксозни апартаменти.

В сутерен са разположени фитнес зала, две сауни, съблекални, санитарни помещения и лекарски кабинет, кафе - бар с прилежащите към него складови пометения, санитарни възли и съблекални. На първи /партерен/ етаж има три магазина и кафе - бар, на втори е разположена рецепцията, два офиса и пет хотелски стаи. На трети и четвърти етаж са разположени по шест хотелски стаи и по два апартамента. На пети етаж е ресторанта с кухненски, складови и санитарни помещения

Всяка стая разполага със собствена климатична система, пряка телефонна линия, мини бар, кабелна телевизия, индивидуални сейфове, и възможност за интернет връзка.

 

Информация можете да получите на адрес:

София 1000, ул. „Дякон Игнатий" №1, тел. за контакт: 02 93 06 347, e-mail: salesbbr@bdbank.bg 

Форма за запитване
За запитвания или повече информация, свързани с актива,
Моля попълнете формуляра.
error-icon
error-icon
error-icon
error-icon
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster