Продажба на хотел „Лайт“ в центъра на София

ББР проведе търг за продажба на хотел „Лайт“ в центъра на София

Българска банка за развитие проведе търг за продажба на хотелска сграда в центъра на гр. София, район „Оборище”, ул. „Веслец” №37. Сградата хотел "Лайт" е на пет етажа, със застроена площ 377 кв. м и разгъната застроена площ 1897,36 кв.м. Парцелът, върху който е построена сградата е с площ от 386 кв.м.

На партерно ниво са разположени рецепция, ресторант с кухня (в сутерена) и лоби-бар. Барът има отделен вход откъм улицата. В сутерена има голяма конферентна зала, подходяща за семинари, лекции и корпоративни събития. Залата е достъпна самостоятелно от партерното ниво. Хотелът е оборудван още с фитнес, сауна и обслужващи помещения.

Първият надпартерен етаж се състои от четири двойни стаи, една единична стая, всяка със санитарен възел, камериерски офис и помещение за управителя на хотела. Втори, трети и четвърти надпартерни етажи разполагат с по четири двойни стаи, две единични стаи, всяка със санитарен възел и камериерски офис. На петия етаж има две единични стаи, две двойни стаи, всяка със санитарен възел, една двойна стая с кухня в дневната с баня и тоалетна, както и първо ниво на два апартамента. На шести надпартерен етаж са разположени вторите нива на двата апартамента. Единият разполага с две спални на второто ниво с баня и тоалетна, а другият с дневна със столова и спалня със санитарен възел.

Повече информация в платформата: https://estate-sales.uslugi.io/upcoming-public/view/688

За допълнителна информация:  02 45 29 421 или 02 93 06 390; e-mail: salesbbr@bdbank.bg

Форма за запитване
За запитвания или повече информация, свързани с актива,
Моля попълнете формуляра.
fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси

Business Booster