search-icon

Стартира търг за продажба на двуетажна вила в селището на Голф клуб Ибър, град Долна баня

Българска банка за развитие обявява търг за продажба на двуетажна вила в селището на Голф клуб Ибър, град Долна баня. 
Процедурата е обявена в сайта на Агенцията за публичните предприятия и контрол /АППК/, достъпна на https://estate-sales.uslugi.io/upcoming-public/view/388

Поземлен имот с идентификатор № 22006.118.98 с трайно предназначение на територията: урбанизирана, начин на трайно ползване: ниско застрояване /до 10 м/. Площта на парцела е 972 кв.м. Парцелът е с неправилна форма, теренът е равнинен, покрит с неподдържана тревна растителност. Достъпът се осъществява от запад по улица с асфалтова настилка.
Върху имота е изградена Масивна двуетажна вилна сграда /тип Кристина 1/ с идентификатор № 22006.118.98.1., построена на две нива със ЗП 78,00 кв.м и РЗП 164,00 кв.м.

Във функционално отношение, на първия етаж /кота 0,00 м/ се състои от: входно антре, тоалетна, техническо помещение /килер/, кухня, дневна с трапезария и стълбище към втория етаж; и на втория етаж /кота +3,50 м/ се състои от: три спални, две бани, балкон, фоайе и стълбище към първия етаж.

Сградата е изпълнена с монолитна конструкция с носещи стоманобетонни елементи – греди, колони, плочи и тухлени външни и преградни стени. Покривът е четирискатен с дървена покривна конструкция, покрит с керамични керемиди. Отводняването е външно, посредством улуци и водосточни тръби. Фасадите са с положена топлоизолация, завършени със силикатна мазилка.
Прозоречната дограма е PVC със стъклопакет. Интериорните врати са таблени от МДФ. Довършителните работи са изпълнени с подови настилки на теракота и паркет, стенни покрития на фина гипсова мазилка и латекс. Изградени са стандартни електро- и водопроводна инсталация. Отоплението е решено на електричество и зидана камина на твърдо гориво в дневната.

 

Информация можете да получите на адрес:

София 1000, ул. „Дякон Игнатий" №1, тел. за контакт: 02 93 06 347; e-mail: salesbbr@bdbank.bg

Форма за запитване
За запитвания или повече информация, свързани с актива,
Моля попълнете формуляра.
error-icon
error-icon
error-icon
error-icon
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster