Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси
Кандидатствай за кредит

ББР с дарение за националната кампания „Великден за всеки“

Националната кампания „Великден за всеки“ през 2018 г. бе насочена към една от най-уязвимите групи в обществото – пенсионерите, и се проведе под патронажа на омбудсмана на Република България.

Възрастни хора бяха подпомогнати с ваучери за 20 лв., с които да пазаруват в 5 000 магазина за хранителни стоки в цялата страна.

Партньори на „Великден за всеки“ бяха Българският червен кръст, Националният алианс за работа с доброволци, Националното сдружение на общините, неправителствени и работодателски организации.

Назад
Други
  • 20 години Национален фонд „Свети Никола“ - за повече здрави и пълноценни деца

    ББР подкрепя благодородната мисия на Национален фонд „Свети Никола“, който вече 20 години работи с домове за сираци, за незрящи деца, специализирана болница за деца с церебрална парализа, старчески домове и детски логопедични градини.

    Виж повече
  • ББР с подкрепа за SOS Детски селища България

    ББР е след организациите, които приемат като своя корпоративна и социална отговорност подкрепата на SOS Детски селища- България. Вече 30 години сдружението осигурява здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа, и деца в риск. ББР получи и специално отличие като дългогодишен и верен партньор на сдружение.

    Виж повече