Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси
Кандидатствай за кредит

Благотворителна кампания за „SOS Детски селища“

Десетки деца и младежи в риск бяха включени през ваканцията в екскурзии и летни лагери през 2018 г.

Българската банка за развитие подкрепи лятната благотворителна кампания, организирана от Сдружение „SOS Детски селища“. Тя е насочена към деца и младежи, лишени от родителска грижа и настанени в приемни семейства или защитени жилища. В програмата бяха включени също съвместни занимания за деца и родители, подкрепени от SOS Центровете в София, Перник, Велико Търново и Габрово.

Освен положителни преживявания и социализация, програмата имаше за цел адаптирането на децата към новата среда и провеждане на целенасочена индивидуална работа с психолози по дефицити и  преживени травми.

Назад
Други
  • 20 години Национален фонд „Свети Никола“ - за повече здрави и пълноценни деца

    ББР подкрепя благодородната мисия на Национален фонд „Свети Никола“, който вече 20 години работи с домове за сираци, за незрящи деца, специализирана болница за деца с церебрална парализа, старчески домове и детски логопедични градини.

    Виж повече
  • ББР с подкрепа за SOS Детски селища България

    ББР е след организациите, които приемат като своя корпоративна и социална отговорност подкрепата на SOS Детски селища- България. Вече 30 години сдружението осигурява здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа, и деца в риск. ББР получи и специално отличие като дългогодишен и верен партньор на сдружение.

    Виж повече