Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси
Кандидатствай за кредит

Подкрепа за Сдружение „Либерални идеи за развитие и адаптация“

Българската банка за развитие подкрепи провеждането на Великденски празник за възрастни и деца в неравностойно положение – с тежки зрителни и двигателни увреждания.

Събитието бе организирано от Сдружение „Либерални идеи за развитие и адаптация“ (ЛИРА) и се проведе в Централния военен клуб, който бе предоставил безвъзмездно зала за тържеството.

ББР спонсорира организирането на асистенти и жестоминични преводачи, набавянето на храна и напитки за гостите. Целта на събитието беше хората  в неравностойно положение да отбележат Великденския празник в приятна атмосфера.

Назад
Други
  • 20 години Национален фонд „Свети Никола“ - за повече здрави и пълноценни деца

    ББР подкрепя благодородната мисия на Национален фонд „Свети Никола“, който вече 20 години работи с домове за сираци, за незрящи деца, специализирана болница за деца с церебрална парализа, старчески домове и детски логопедични градини.

    Виж повече
  • ББР с подкрепа за SOS Детски селища България

    ББР е след организациите, които приемат като своя корпоративна и социална отговорност подкрепата на SOS Детски селища- България. Вече 30 години сдружението осигурява здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа, и деца в риск. ББР получи и специално отличие като дългогодишен и верен партньор на сдружение.

    Виж повече