Futuristic Conceptual Photo. Startup Concept. Rocket Take-off and Released from Digital Tablet to Space. Mission to Moon. Symbol of Success

03.11.2023 Барин Спортс получи наградата „Moon for Investors” на Българската фондова борса

Технологичната компания Барин Спортс, в която участва с дялов капитал Фондът за капиталови инвестиции на ББР, получи наградата “Moon for Investors” на Българската фондова борса. Отличието бе присъдено по време на официалната церемония, с която бе отпразнуван успешният завършек на beamUp lab vol.3 – акселераторската програма, която е бенчмарк за успех на стартъпи, малки и средни компании.

Барин Спортс е основана през 2015 г. с цел да подпомага спортни клубове и треньори да вземат възможно най-информираните решения в реално време. Компанията предоставя услуги, свързани с управление на спортната форма и намаляването на безконтактни контузии. Анализите, предоставени от техните продукти и услуги, помагат на треньорските щабове да оценяват и проследяват физическото състояние на играчите и изпълнението на тактическите указания.

В събитието участва изпълнителният директор на ББР Цанко Арабаджиев, който награди един от най-успешните и бързо разрастващи се иновативни технологични участници в програмата – Dreamix.

Компанията е създадена преди 17 години и специализира в разработването на иновативни софтуерни продукти в сферата на банкиране, застраховане, логистика, здравеопазване и медия. Dreamix е с фокус върху разработката на софтуер с JavaEE, Angular, ReactJS, Oracle ADF и Oracle SOA & BPM за водещи предприятия от Германия, Великобритания, Швейцария и Силициевата долина.

fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster