12.05.2023 Фасадата на ББР е светлинно платно във Фестивала LUNAR

Фестивалът на светлините LUNAR 2023 превърна фасадата на Българската банка за развитие в безкрайна Вселена. На 11 май върху впечатляващата сграда, проектирана от чеха Антонин Колар след Освобождението, започна 3D мапинг шоу, което събра многобройна публика между 21:30 и 00:00 ч. Фасадата на ББР е избрана и за екран на изкуството на легендарната българска илюстраторка Текла Алексиева, позната от кориците на “Библиотека Галактика”.

Спектакълът „Безкрайна Вселена“ ще се прожектира всяка вечер до 14 май. Той е зашеметяващо визуално пътешествие, вдъхновено от съвременния свят, в който човек има възможност да споделя неограничено всеки миг, да твори, да играе, да се наслаждава на любимата си музика и да общува свободно.

Технологиите, изкуството и безкрайната жажда за приключения отключват пълния потенциал на дигиталния и физическия свят, в който себеизразяването и свързаността са по-лесни отвсякога.

3D мапинг ефектите върху сградата на ББР са дело на екипа на Elektrick.me - талантливи артисти, специализирани в създаването на уникални видео шоута и Мotion графики.

fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster