search-icon

Цех за производство на замразени плодове и зеленчуци в Дуранкулак

Българската банка за развитие продава поземлен имот в с. Дуранкулак, област Добрич, община Шабла, ул. „2-ра“ с площ 5 195 кв. м, заедно с построените плодохранилище и цех за производство на замразени плодове и зеленчуци.

Основната сграда е плодохранилище с масивна конструкция на два етажа. Състои се от подземен етаж, на който са разположени дезинфекционна, производствена зала, помещение за внасяне на заготовка, миялно помещение, сушилня, хладилна камера, както и две съблекални. Разполага с два асансьора и стълбище, отвеждащи до ет. 1.

На ет. 1 са разположени пет хладилни камери, помещение за замразяване, склад за сушените продукти, помещение за опаковане на продуктите и помещение за затопляне на персонала. Под покривното пространство има мансарден етаж, предвиден за почивка на персонала.

Втората сграда е на два етажа. Тя е административна, с масивна носеща конструкция.

На ет. 1 има три канцеларии, сервизни помещения и гараж. Ет. 2 разполага с два апартамента, всеки от които с две самостоятелни стаи, трапезария, кухня и баня.

Застроената площ на плодохранилището е 450.0 кв. м (РЗП: 943 кв. м), а на административната сграда –181 кв. м (РЗП: 376 кв. м).

Информация можете да получите на адрес: София 1000, „Дякон Игнатий" №1, тел. за контакт: 02 93 06 347, e-mail: salesbbr@bdbank.bg.

Огледи могат да бъдат извършвани с предварителна уговорка всеки работен ден между 10.00 и 16.00 часа след запитване на посочения телефон за контакт.

Форма за запитване
За запитвания или повече информация, свързани с актива,
Моля попълнете формуляра.
error-icon
error-icon
error-icon
error-icon
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси