search-icon

Търговски комплекс – ресторант, кафене, магазини и офиси в с. Поликраище, общ. Горна Оряховица

Недвижим имот в с. Поликраище, общ. Горна Оряховица, с площ от 2 600 кв. м., заедно с построените в него сгради:

  • Сграда с кафене, офиси, магазин и дискотека – разположена е южно от междинен паркинг, с РЗП – 848,93 кв.м. Дискотеката се намира в сутерена. Състои се от зала, помещения за персонала и тоалетна с обща площ от 185,86 кв.м. Кафенето е разположено на партерния етаж. Обособена е търговска зала, три санитарни възела и две тераси с обща застроена площ от 167,29 кв.м.
  • Сграда за ресторант – разположена в северната част на имота, с РЗП – 749,40 кв.м. В сградата на сутерена са разположени складови помещения с достъп до тях чрез рампа с обща застроена площ от 284,78 кв.м. На партерния етаж се намира ресторантът с търговска зала към него. Обособени са кухня, миялно помещение, тоалетна за персонал и тоалетна за посетители. Общата застроена площ е 359,19 кв.м. На първия етаж над партера е разположена търговска сграда, помещение за персонал и санитарни помещения, с обща застроена площ от 167,29 кв.м;

Сградатите са разположени на главен път Е85 в близост до бензиностанция ОМV. Имотът е захранен с ток и вода. До момента сградите са се използвали по предназначение.

 

За допълнителна информация:  02 45 29 421 или 02 93 06 390; e-mail: salesbbr@bdbank.bg

 

Форма за запитване
За запитвания или повече информация, свързани с актива,
Моля попълнете формуляра.
error-icon
error-icon
error-icon
error-icon
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster