Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси
Кандидатствай за кредит

Да издигнеш Олимпийския огън

На всеки четири години пред телевизионните екрани застават милиарди зрители, за да видят старта на Игрите на най-добрите спортисти на планетата. Бляскавата церемония със светлинни ефекти и музика е радост за сетивата. А ние сме горди да бъдем част от успеха на българската фирма, създала конструкцията за Олимпийския огън в Сочи.

В портфолиото на „Хоризонт – Иванов“ са впечатляващи обекти на различни континенти - спортни зали и съоръжения, търговски и фирмени сгради, производствени халета и предприятия. Фирмата предлага „пълен инженеринг“ и „проектиране и строителство в едно“.

Завършените обекти се отличават с високо качество и са добре разпознаваеми - хипермаркети Билла, Метро, Хит, Практикер, спортни зали, летище София и др. „Хоризонт – Иванов“ е участник в съвместни проекти с чуждестранни инвеститори, като германския производител Leoni и японската фирма „Язаки “.

ББР подкрепя и новия проект на компанията за придобиване на най-големия робот за изграждане на метални конструкции, който е без аналог в Югоизточна Европа.

Назад
Други