Българска банка за развитие Българска банка за развитие

Търси
Кандидатствай за кредит

ББР отново подкрепи дейността на Национален фонд „Св. Никола“

ББР традиционно подкрепя дейността на Национален фонд "Св. Никола". Банката спонсорира събитията на фонда в помощ на деца, лишени от родителска грижа и възрастни хора с увреждания от цялата страна.

През 2017 г. Национален фонд „Св. Никола“ отново организира рехабилитационен лагер за деца с увреждания, лишени от родителска грижа, който допринася за тяхното положително развитие и социална интеграция. В него бяха включени над 140 младежи от 6 институции в Горна Оряховица, Велико Търново, Враца, Роман, с. Гаврил Геново, с. Г. Сеновец. Лагерите се проведоха в Равда, Обзор и Крайморие.

Коледни и Новогодишни празници за деца, лишени от родителска грижа, и възрастни хора с увреждания от общо 16 социални институции в цялата страна също бяха  организирани от фонда с подкрепата на ББР. В инициативата бяха обхванати 880 души.

Назад
Други
  • 20 години Национален фонд „Свети Никола“ - за повече здрави и пълноценни деца

    ББР подкрепя благодородната мисия на Национален фонд „Свети Никола“, който вече 20 години работи с домове за сираци, за незрящи деца, специализирана болница за деца с церебрална парализа, старчески домове и детски логопедични градини.

    Виж повече
  • ББР с подкрепа за SOS Детски селища България

    ББР е след организациите, които приемат като своя корпоративна и социална отговорност подкрепата на SOS Детски селища- България. Вече 30 години сдружението осигурява здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа, и деца в риск. ББР получи и специално отличие като дългогодишен и верен партньор на сдружение.

    Виж повече