Декоративни изкуствени  скали - Рим Рок

Дизайн от природата

Скалните декорации, имитиращи естествен камък, са хит в дизайна на атракциони през последните години. Сред нашумелите им производители у нас е компанията „Рим- Рок България“. Тя се е специализирала в изграждането на изкуствени пещери, скали, водопади и аквапаркове. Автор е и на реконструкцията в столичната Зоологическа градина, с прецизен дизайн и декорация на клетките, както и красив водопад за отдих.

Конкуренцията в бранша обаче е сериозна, високи са и изискванията на клиентите. За да се утвърди на пазара, фирмата търси помощ от „ББР Микрофинансиране”. С подкрепата на финансовите експерти тя създава бизнес план за развитие и получава инвестиционни средства за ремонт на базата си, както и оборотни за суровини, с които да произвежда атрактивните камъни. Това дава сигурност на „Рим-Рок България“ да разшири дейността си.

Благодарение на ресурса, фирмата проектира и изгражда басейни, водни атракциони, солни и ледени стаи, интериор и екстериор на хотели, къщи и музеи. Сред изпълнените от нея проекти са аквапарковете в Приморско, курорта Албена и Благоевград, СПА Комплекс „Св. Георги“ в с. Балдево и др.

Нейно дело е и атрактивният проект за Природонаучния музей в Пловдив. През 2023 г. е отворена нова зала в музея  - „Динозаври“, която е особено любима на децата със своя реалистичен пейзаж. В началото на 2024 г. бе открита и експозицията „Полюси“, включваща леден аквариум. Идеята за нея се ражда след среща с полярния изследовател проф. Христо Пимпирев.

„Рим-Рок България“ продължава да разгръща бизнеса си с орнаменти от изкуствени скали, камъни и водопади, създавайки декори с отлично качество и визия. Фирмата е успяла да устои на предизвикателствата и подготвя своите нови проекти.

 

 

fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster