search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1161 - 1170)

Име на кредитополучателя ЕИК
ЗДРАВЕ КОМЕРС ЕООД 200041013
ЗДРАВЕЦ ПЛЕВЕН ЕООД 203154607
ЗЕМЕДЕЛСКА КООПЕРАЦИЯ АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ 812071529
ЗЕМЕДЕЛСКА КООПЕРАЦИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И УСЛУГИ ИСКЪР 114037102
ЗЕТ ТРАНСПОРТ ЕООД 201530637
ЗИГ ЗАГ БЕТА ЕООД 203572810
ЗКПУ КЛАС 2002 124591468
ЗКПУ МЪГЛЕН С.МЪГЛЕН 812098896
ЗЛА РЕКА - 3 ООД 200950143
ЗЛАТЕН КЛАС - 95 ЕООД 115086419
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster