search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1261 - 1270)

Име на кредитополучателя ЕИК
ИНТЕР БИЗНЕС 91 ЕООД 10652246
ИНТЕР ЕКСПРЕС ЛОГИСТИК ЕООД 200475942
ИНТЕР ХОЛДИНГ-1 ЕООД 200052515
ИНТЕР ЩАЙН ООД 200156948
ИНТЕРА БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД 204666180
ИНТЕРБИЛД 2002 ЕООД 175158677
ИНТЕРБИЛД 2022 ЕООД 175158677
ИНТЕРГЕОРЕСУРС ООД 121304121
ИНТЕРГРУП 99 ЕООД 202381331
ИНТЕРИОР 46 ДИЗАЙН ЕООД 203282051
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster