search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1301 - 1310)

Име на кредитополучателя ЕИК
ИНТЕЛФАРМ ООД 112534995
ИНТЕР БИЗНЕС 91 ЕООД 10652246
ИНТЕР ЕКСПРЕС ЛОГИСТИК ЕООД 200475942
ИНТЕР ХОЛДИНГ-1 ЕООД 200052515
ИНТЕР ЩАЙН ООД 200156948
ИНТЕРА БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД 204666180
ИНТЕРБИЛД 2002 ЕООД 175158677
ИНТЕРБИЛД 2022 ЕООД 175158677
ИНТЕРГЕОРЕСУРС ООД 121304121
ИНТЕРГРУП 99 ЕООД 202381331
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster