search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (131 - 140)

Име на кредитополучателя ЕИК
АКУА ДЖЕМС ЕООД 203215768
АКУМУЛАТОРЕН ЦЕНТЪР ЕНЕРГИЯ ЕООД 201235284
АКУМУЛАТОРЕН ЦЕНТЪР ЕНЕРГИЯ ЕООД 201235284
АКЦЕНТ МЕДИКА ООД 101739657
АКЦЕНТ ООД 121271212
АЛ И КО АД 127003032
АЛ ХРИС 2008 ЕООД 200493099
АЛБЕНА 2010 ЕООД 201137267
АЛБЕНА 2010 ЕООД 201137267
АЛВА ТУРБО ЕООД 200031439
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster