search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1421 - 1430)

Име на кредитополучателя ЕИК
КРЕАТИВО ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ЕООД 203973325
КРЕДО 2012 ЕООД 201904152
КРЕДО КАПИТАЛ ПРОДАКШН ООД 115905797
КРЕМЕДА ФУУДС ЕООД 205378269
КРЕМИНА РУСЕ ЕООД 204788322
КРЕМЪК-А.С. ЕООД 119626250
КРЕО ИНВЕСТ ЕООД 203762189
КРИ СТРОЙ ЕООД 101756304
КРИЕЙТИВ М ГРУП ЕООД 202416234
КРИС 969 ЕООД 203050882
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster