search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1591 - 1600)

Име на кредитополучателя ЕИК
МАККЕНА 08 ООД 200222597
МАКПРЕМИУМ - БГ ООД 201804216
МАКРОПАК ЕООД 205362471
МАКС БИЛД ООД 148148547
МАКС ИНТЕРНАЦИОНАЛ 103131162
МАКС КОМЪРШЪЛ ПРОДЖЕКТС ЕООД 205348055
МАКС КОМЪРШЪЛ ПРОДЖЕКТС ЕООД, 205348055
МАКСГРУП-98 ЕООД 110043474
МАКСИМА ТРАНС 1 ООД 202826500
МАКСИТРАНС- БЪЛГАРИЯ ООД 200606740
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster