Регистър COVID - бизнес кредити

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1771 - 1780)

Име на кредитополучателя ЕИК
НИНА ВИДЕВА 75 ЕООД 201705951
НИНА-НИНА СТОЯНОВА ЕООД 203339196
НН-ЕЛЕКТРОХОЛДИНГ ЕООД 175435900
НОБЕЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕАД 202158922
НОБЕЛ ЛОГИСТИКС ЕООД 204496478
НОВ ТУР ЕООД 200776365
НОВА ДИЗАЙН БГ ООД 202180665
НОВА ЛИНИЯ ООД 123740142
НОВА РИБНА ООД 203881179
НОВАЛИА ЕООД 200864324
fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster