search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1781 - 1790)

Име на кредитополучателя ЕИК
НОВАЛИА ЕООД 200864324
НОВИ ТЕХНОЛОГИИ НА БЪЛГАРИЯ АД 200778731
НОКОВ И СИН ЕООД 175456759
НОКОВ И СИН ЕООД 175456759
НОЛА 7 ООД 831239547
НОМАД 2017 ЕООД 204303089
НОМАД ЛОГИСТИК ЕООД 205108925
НОМАД ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ ЕООД 204023429
НОНА ГРУП ЕООД 115833807
НОРДЕЛ 2015 ЕООД 203488418
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster