search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1941 - 1950)

Име на кредитополучателя ЕИК
ПРИНТИД ПЕЙПЪР ТРЕЙД ЕООД 202605231
ПРИНТИДИ ПЕЙПЪР ТРЕЙД ЕООД 202605231
ПРИОРИТИ БИЛДИНГС ЕООД 204448177
ПРИСТА ОЙЛ ХОЛДИНГ ЕАД 121516626
ПРОАКТИВ БГ ЕООД 200052458
ПРОВИК 2 ЕООД 201907141
ПРОГЕН ООД 131469491
ПРОГРЕС БИЛД ООД 201926907
ПРОГРЕС ФАКТОРИ ЕООД 203042266
ПРОДЖЕКТ И ФАСИЛИТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД 200889338
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster