search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1971 - 1980)

Име на кредитополучателя ЕИК
ПРОФЕСИОНАЛНА АКАДЕМИЯ ЕООД 205284485
ПРОФИ ТУЛС ЕООД 200735055
ПРОФИАГРО БЪЛГАРИЯ ООД 202745863
ПСС БЪЛГАРИЯ ООД 200856605
ПТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД 205717844
ПЧЕЛИН ТРАНС-ВЕСТ ЕООД 204178365
ПЪЗЕЛ БРАНДС АД 206318378
ПЪЛДИН ЛАЙТ ООД 175429616
ПЪРЛ ОРГАНИК БЪЛГАРИЯ ООД 203579832
ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО 93 ЕООД 203746975
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster