Регистър COVID - бизнес кредити

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (2411 - 2420)

Име на кредитополучателя ЕИК
ТРАНС НЮ ТАЙМ ООД 203454736
ТРАНСИМПЕКС - Р ЕООД 205332179
ТРАНСИМПЕКС-БЪЛГАРИЯ ЕООД 116544951
ТРАНСКАРАТА ЕООД 201252278
ТРАНСПЕТРОЛ 09 ЕООД 200763414
ТРАНСПОРТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ГРУП ЕООД 202963901
ТРАНСПОРТЕ ЛОГИСТИКА ЕДИ ЕООД 203968829
ТРАНСРЕСУРС КАРЛОВЕЦ ЕООД 204883432
ТРАНССТРОЙ РУСЕ АД 827237412
ТРАНССТРОЙ-РУСЕ АД 827237412
fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси

Business Booster