search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (2461 - 2470)

Име на кредитополучателя ЕИК
УНИВЕРСМЕТАЛ ЕООД 121840884
УНИСТРОЙ ХОЛДИНГ АД 201639160
УНИТЕМ ЕООД 115240098
УНО МОМЕНТО ООД 204560728
УРУМОВ- 3 ЕООД 204145785
УЪРЛД ТРАВЕЛ КАНСЪЛТАНСИ ООД 201159630
ФАВОРИТ 98 ООД 104081986
ФАЙЕРТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД 200605211
ФАРИА ООД 200108394
ФАРМА БЕЛЛИС ЕООД 203406556
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster