search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (2521 - 2530)

Име на кредитополучателя ЕИК
ФУРАЖЕН ЗАВОД ООД 125543389
ФУРИСТО ООД 200816906
ФУУД СТОП ЕООД 203773253
ФУУД СЪРВИЗ ЕНД ДРИНК ЕООД 202208532
ФЪН ЕНД СЪН ЕНТЪРТЕЙМЪНТ ЕООД 202415399
ФЪНКИ ПЛЮС ЕООД 200765493
Х - КОМ ООД 127603600
ХА И КА - СТРОЙ ЕООД 202876300
ХАН КРУМ ТРЕЙД ЕООД 204855810
ХАСОН АФРИКА САРЛ ЕООД 203447357
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster