search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (2561 - 2570)

Име на кредитополучателя ЕИК
ХОМ КЕЪР ХОТЕЛС ООД 203980775
ХОРЕО ЕООД 202994569
ХОРИЗОНТ-ИВАНОВ ЕООД 824121242
ХОРНЕТ С ЕООД 202407979
ХОСТ 2 ООД 175318209
ХОУМ ЕНД ГАРДЪН ЕООД 203106701
ХОУМ ПЛАСТ ЕООД 202267281
ХРИДО ТРЕЙДИНГ ЕООД 110539214
ХРИСАН - АВ ООД 200325743
ХРИСИ-ПЛАМЕН АРАБАДЖИЕВ ЕТ 101007162
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster