search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (561 - 570)

Име на кредитополучателя ЕИК
ВИЛИКОН ООД 102880900
ВИЛНИ СЕЛИЩА -БОРОВЕЦ АД 832046202
ВИНАРНА БРАТАНОВИ ООД 200587304
ВИНЕКС ПРЕСЛАВ АД 127016097
ВИНИ СЛИВЕН ООД 203824160
ВИНО ПЛЮС ЕООД 203862563
ВИП 2005 ООД 147021461
ВИП БИЛДИНГС ООД 200268662
ВИП БИЛДИНГС ООД 200268662
ВИП ООД 119588643
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster