search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (831 - 840)

Име на кредитополучателя ЕИК
ДИМЕКСЛИФТ ГРУП АД 201204495
ДИМИТЪР ЙОРДАНОВ ПЕТРОВ 179157665
ДИМИТЪР ЙОРДАНОВ ПЕТРОВ ЗП 8904295627
ДИН МОНТАЖ ЕООД 102808210
ДИНАМИК ПАРТС ГРУП ЕООД 202822418
ДИНИ ОТС ООД 148109188
ДИНСТРОЙМАТ ЕООД 201578144
ДИСКОРДИЯ ЕООД 204365525
ДИТ ХОТЕЛИ ООД 130162023
ДИЪР ШУУС ЕООД 204355926
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster