search-icon

Регистър на подписаните договори за финансиране

  • По програма
  • По статус
  • По дата

Резултати (1411 - 1420)

№ по ред Дата на договор БУЛСТАТ на сдружението arrow_icon
Наименованиена сдружението
Програма Населено място Община arrow_icon
Адрес на сдружението
Размер на договореното финансиране Разплатени средства Статус
1473 26.08.2015 176847981
СЛИВЕН СИНИ КАМЪНИ - 10
НПЕЕМЖС СЛИВЕН СЛИВЕН
гр. Сливен област Сливен община Сливен пк. 8800 жк. СИНИ КАМЪНИ бл.10 вх. А ап. 5
1014714 1005443,35 Приключен
1427 27.08.2015 176887965
БЛОК № 33 КВ. САМОКОВО - ГР. САМОКОВ
НПЕЕМЖС САМОКОВ САМОКОВ
гр. Самоков област София община Самоков пк.2000 кв. САМОКОВО бл. 33
788816,76 788753,47 Приключен
1380 27.08.2015 176861205
СЛИВЕН - ГЕО МИЛЕВ - 17
НПЕЕМЖС СЛИВЕН СЛИВЕН
гр. Сливен област Сливен община Сливен пк. 8800 ул. ГЕО МИЛЕВ бл. 17 вх. А ап. 7
631399,13 625563,24 Приключен
1488 28.08.2015 176860861
СЛАВЯНИ
НПЕЕМЖС ГОРНА ОРЯХОВИЦА ГОРНА ОРЯХОВИЦА
област Велико Търново община Горна Оряховица гр. Горна Оряховица пк.5100 ул. СЛАВЯНСКА №26 вх. Б
726119,33 725607,21 Приключен
1490 28.08.2015 176862264
АВТОТРАНС - 2015 ГР. ПЛЕВЕН УЛ.ГЕНЕРАЛ ТОТЛЕБЕН № 31
НПЕЕМЖС ПЛЕВЕН ПЛЕВЕН
област Плевен община Плевен гр. Плевен пк.5800 ГЕНЕРАЛ ТОТЛЕБЕН № 31
1034479,11 1014432,96 Приключен
1491 28.08.2015 176902552
ЖК МАРА ДЕНЧЕВА БЛ.20 ГР. ПЛЕВЕН ЖК. МАРА ДЕНЧЕВА БЛ.20
НПЕЕМЖС ПЛЕВЕН ПЛЕВЕН
област Плевен община Плевен гр. Плевен пк.5800 МАРА ДЕНЧЕВА бл.20
1884308,64 1671638,61 Приключен
1492 28.08.2015 176869522
БЛ.313 ДРУЖБА ГР. ПЛЕВЕН ЖК. ДРУЖБА БЛ.313
НПЕЕМЖС ПЛЕВЕН ПЛЕВЕН
област Плевен община Плевен гр. Плевен пк.5800 ЖК. ДРУЖБА бл.313
2248615,58 2243089,39 Приключен
1448 31.08.2015 176823005
блок 227 гр. Пловдив община Пловдив район Южен ул. Петрова Вива № 2,4,6,8,10,12,14,16
НПЕЕМЖС ПЛОВДИВ ПЛОВДИВ
гр. Пловдив област Пловдив община Пловдив р-н Южен пк. 4004 ул. Петрова Нива № 2 бл.227 ет.1 ап.1
1111956,6 1106214,98 Приключен
1429 31.08.2015 176856603
ГР. СТАРА ЗАГОРА КВ. ЖЕЛЕЗНИК УЛ. МЛАДОСТ № 19 ВХ. 0,А,Б
НПЕЕМЖС СТАРА ЗАГОРА СТАРА ЗАГОРА
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, п.к. 6000, кв. ЖЕЛЕЗНИК ул. МЛАДОСТ № 19 вх. А ет. 5 ап. 28
900967,38 860090,8 Приключен
1466 31.08.2015 176874522
ПЕТЪР СТОЕВ 646668 гр. ПЛОВДИВ район ЮЖЕН ул. ПЕТЪР СТОЕВ №64,66,68
НПЕЕМЖС ПЛОВДИВ ПЛОВДИВ
гр. Пловдив област Пловдив община Пловдив р-н Южен пк. 4004 ул. ПЕТЪР СТОЕВ № 64 ет. 2 ап.4
628764,29 601217,13 Приключен
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster