search-icon

Регистър на подписаните договори за финансиране

  • По програма
  • По статус
  • По дата
№ по ред Дата на договор БУЛСТАТ на сдружението arrow_icon
Наименованиена сдружението
Програма Населено място Община arrow_icon
Адрес на сдружението
Размер на договореното финансиране Разплатени средства Статус
1869 21.01.2016 176961547
БЛОК МЛАДОСТ
НПЕЕМЖС КАВАРНА КАВАРНА
гр. Каварна, ул. България №40
0 0 Подписан
1870 21.01.2016 176960705
БЛОК РЕПУБЛИКА №10
НПЕЕМЖС КАВАРНА КАВАРНА
гр. Каварна, ул. България № 34
0 0 Подписан
1734 25.01.2016 176852423
БУРГАС - ЦАРИГРАДСКА 15, ШЕЙНОВ 32, КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ 20
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
ур. БУРГАС, ул. ЦАРИГРАДСКА №15
2089344,6 2089296,14 Приключен
1735 25.01.2016 176947608
ГР. БУРГАС УЛ. СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ 22 и УЛ. СВ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ 25
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
ГР. БУРГАС УЛ. СВ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ №25, ЕТ.1, АП.СР
420215,71 420146,77 Приключен
1736 25.01.2016 176941249
БУРГАС - СЛАВЕЙКОВ - 30 - 5,6,7,8
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр.БУРГАС, жк СЛАВЕЙКОВ бл.30
1423800,91 1423771,07 Приключен
1737 25.01.2016 176839454
131, ГР. БУРГАС, Ж.К. МЕДЕН РУДНИК БЛ.131
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
ГР. БУРГАС, Ж.К. МЕДЕН РУДНИК БЛ.131
2245808,18 2245447,59 Приключен
1738 25.01.2016 176870834
ИЗГРЕВ-38 ГР. БУРГАС
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
ГР. БУРГАС, Ж.К. ИЗГРЕВ БЛ.38, ВХ.1,2,3,4
1468691,39 1468612,52 Приключен
1739 25.01.2016 176941217
ГР. БУРГАС Ж.К. СЛАВЕЙКОВ БЛ.38
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
ГР. БУРГАС Ж.К. СЛАВЕЙКОВ БЛ.38
2865016,68 2865013,05 Приключен
1740 25.01.2016 176912685
ГР. БУРГАС, Ж.К. ИЗГРЕВ, БЛ.61, ВХ.1
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
ГР. БУРГАС, Ж.К. ИЗГРЕВ, БЛ.61, ВХ.1
1322116,32 1321640,66 Приключен
1759 25.01.2016 176948101
гр. Бургас, к-с Славейков, бл. 27, вх. 1,2,3,4
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр. Бургас, ж.к. Славейков №27
1436357,73 1435996,85 Приключен
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси