search-icon

Регистър на подписаните договори за финансиране

  • По програма
  • По статус
  • По дата
№ по ред Дата на договор БУЛСТАТ на сдружението arrow_icon
Наименованиена сдружението
Програма Населено място Община arrow_icon
Адрес на сдружението
Размер на договореното финансиране Разплатени средства Статус
614 21.04.2015 176842589
Емона - 5 - Добрич
НПЕЕМЖС ДОБРИЧ ДОБРИЧ
гр. Добрич, п.к. 9300, ул. Емона бл. 5
349678,56 13416,48 Подписан
588 21.04.2015 176834418
СТРОИТЕЛ 2015 Перник
НПЕЕМЖС ПЕРНИК ПЕРНИК
гр. Перник, кв. Димова махала , бл. 14
1874022,88 1872079,3 Приключен
589 21.04.2015 176824477
М. Горки 10
НПЕЕМЖС ПЕРНИК ПЕРНИК
гр. Перник, кв. Изток , ул. М. Горки бл.10
1959945,97 1959465,64 Приключен
567 21.04.2015 176840887
ПЛИСКА - 12 , гр.Монтана, общ.Монтана, ж.к. Плиска, бл.12
НПЕЕМЖС МОНТАНА МОНТАНА
гр.Монтана,обл.Монтана, общ.Монтана, п.к.3400, жк.Плиска бл.12 ет.10 ап.50
760000,34 760000,26 Приключен
619 21.04.2015 176836629
гр. Асеновград, община Асеновград, ул. Княз Борис I-ви №6
НПЕЕМЖС АСЕНОВГРАД АСЕНОВГРАД
гр. Асеновград, ул. Княз Борис I-ви №6, ап.36
683755,76 682874,64 Приключен
620 21.04.2015 176823628
Запад - гр. Асеновград, ул. Лозница №6
НПЕЕМЖС АСЕНОВГРАД АСЕНОВГРАД
гр. Асеновград, ул. Лозница №6, блок 5/5, вх.В, ет.4,ап.46
1056447,31 1037449,17 Приключен
628 21.04.2015 176837147
Тракия- 1
НПЕЕМЖС РАДОМИР РАДОМИР
гр.Радомир, жк.Тракия бл.1
894188,36 894186,76 Приключен
629 21.04.2015 176836376
Славейков 21 - гр. Бургас
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр. Бургас, жк Славейков бл.21 вх.3
3509258,55 3508853,99 Приключен
630 21.04.2015 176829809
Славейков бл.53
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр. Бургас, жк Славейков бл.53 вх.1
2113597,82 2113256,54 Приключен
632 21.04.2015 176837713
Бургас Изгрев 60
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр.Бургас, жк Изгрев бл.60 вх.1
1343833,75 1343761,68 Приключен
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси