search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1101 - 1110)

Име на кредитополучателя ЕИК
ЕТ ЕСКО - ЕСЕН ЕРТАН 202591319
ЕТ ЗДРАВЕЦ-2 - РОСИЦА ЧИВИЛИЕВА 108553406
ЕТ ЗОРА - АСЕНКА СТАНИШЕВА 812195943
ЕТ ЗОРНИЦА - ТЕОДОР БОНЧЕВ 201330298
ЕТ ЗОРТЕВ-МД-МИХАИЛ ЗОРТЕВ 40301919
ЕТ ИМПОРТ ЕКСПОРТ 2000 -ВЕРЛИЧКО ВЕЛИКОВ 20420353
ЕТ ИХ-58-ИДИРИС ХЮСЕИН 102029005
ЕТ КАЛИНКА ИЛИЕВА 125007320
ЕТ КАТИНА-КАТЯ ПЕТРОВА 124053717
ЕТ КАТЯ СИНАПОВА 822139042
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster