search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1111 - 1120)

Име на кредитополучателя ЕИК
ЕТ КРИСТАЛ-СЕВЕРИН-СЕВЕРИН ДЕМИРЕВ 812035440
ЕТ ЛАРГО АНГЕЛ СИРАКОВ 040876930
ЕТ ЛОРИ- СИЛВИЯ СИМЕОНОВА 121579577
ЕТ МАКЕДОНИЯ - ИВАН ДАНЬОВСКИ 121272823
ЕТ МАРГАРИТА КОМЕРС-МАРГАРИТА ВЕЛИЧКОВА 112011692
ЕТ МАРИН ШИДЕРОВ 81 200463872
ЕТ МИЛЕН БЕЛОВ 102255748
ЕТ МИЛКОНИК - МИЛКО ЕЛИСЕЕВ 110022686
ЕТ МИРАЖ - ЕЛКА ДИНЧЕВА 130190026
ЕТ НЮ ЛАЙФ-ВАЛЕНТИНА ЙОРДАНОВА 201826134
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster