search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (1801 - 1810)

Име на кредитополучателя ЕИК
НЮ ФИТНЕС МЕНИДЖМЪНТ ЕООД 202944032
НЮ ШИЛД ЕООД 203036893
ОБЕДИНЕНИ БЪЛГАРСКИ АГРОАПТЕКИ ЕООД 201055329
ОБИТЕХ ЕООД 130989820
ОВИТЕХ ООД 175157874
ОВЧАРОВИ АГРО ЕООД 204651505
ОДАНС ТРАВЕЛ ЕООД 130543693
ОДЕСОС ЕООД 203992635
ОК МАРКОВИ ООД 831573212
ОКАЙ 2005 ЕООД 115878485
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster