search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (2191 - 2200)

Име на кредитополучателя ЕИК
СОЛИТЕХ АД 200610482
СОФИМАРТЕН ЕООД 201504667
СОФИЯ КАРС БГ ЕООД 201780690
СОФИЯ МОТОРС ООД 175000392
СОФМЕТАЛ ТРЕЙД ЕООД 202018262
СПАРТА ТРАНС ЛОДЖИСТИК ЕООД 205217974
СПАСОВ ГАРДЪН ЕООД 201091058
СПЕД-07 ЕООД 147145021
СПЕИРА ЕООД 205353063
СПЕЙС ДИЗАЙН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД 200936485
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster