search-icon

Регистър COVID - бизнес кредити

Резултати (2201 - 2210)

Име на кредитополучателя ЕИК
СОФИЯ МОТОРС ООД 175000392
СОФМЕТАЛ ТРЕЙД ЕООД 202018262
СПАРТА ТРАНС ЛОДЖИСТИК ЕООД 205217974
СПАСОВ ГАРДЪН ЕООД 201091058
СПЕД-07 ЕООД 147145021
СПЕИРА ЕООД 205353063
СПЕЙС ДИЗАЙН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД 200936485
СПЕКТЪР 93 ООД 128568950
СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ДЕТСКИ БОЛЕСТИ ДОКТОР ЛИСИЧКОВА ЕООД 200461889
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ БИЗНЕС СИСТЕМИ АД 121814067
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster