search-icon

Регистър на подписаните договори за финансиране

  • По програма
  • По статус
  • По дата
№ по ред Дата на договор БУЛСТАТ на сдружението arrow_icon
Наименованиена сдружението
Програма Населено място Община arrow_icon
Адрес на сдружението
Размер на договореното финансиране Разплатени средства Статус
178 17.03.2015 176823247
Айтос Гарова 5
НПЕЕМЖС АЙТОС АЙТОС
гр. Айтос, ул. Гарова , вх.1,2,3, и 4
1325832,26 1217703,26 Приключен
179 17.03.2015 176830430
Изток-Нова Загора-Николай Койчев 14,16,18
НПЕЕМЖС НОВА ЗАГОРА НОВА ЗАГОРА
гр.Нова Загора, област Сливен, община Нова Загора, ПК 8900,ул. Никола Койчев 16, ап.14
691038,32 661441,67 Приключен
180 17.03.2015 176830786
ул. Васил Левски 71,73, гр.Нова Загора
НПЕЕМЖС НОВА ЗАГОРА НОВА ЗАГОРА
гр.Нова Загора, област Сливен, община Нова Загора, ПК 8900,ул. Васил Левски 71, вхА, ет3, ап8
1052927,19 1052900,5 Приключен
181 17.03.2015 176828504
бл.10, гр. Нова Загора, жк Загоре, бл.10
НПЕЕМЖС НОВА ЗАГОРА НОВА ЗАГОРА
гр.Нова Загора, област Сливен, община Нова Загора, ПК 8900,жк Загоре, бл.10, вх А, ет 8, ап24
1008874,71 1007652,8 Приключен
187 17.03.2015 176832406
„БАЛИК-62-гр. Добрич“
НПЕЕМЖС ДОБРИЧ ДОБРИЧ
гр. Добрич, жк.Балик, бл.62
786202,27 786189,95 Приключен
119 17.03.2015 176826923
гр. Симеоновград-ул.Стефан Караджа №4, вх.А, вх.Б и вх.В
НПЕЕМЖС СИМЕОНОВГРАД СИМЕОНОВГРАД
гр. Симеоновград, област Хасково, община Симеоновград, пощ.код: 6490, ул. Стефан Караджа №4
861845,76 858790,01 Приключен
121 17.03.2015 176824801
Блок 10 АВБГ - гр. Момчилград, ул. Сан Стефано №2, бл.10
НПЕЕМЖС МОМЧИЛГРАД МОМЧИЛГРАД
гр. Момчилград, Област Кърджали, община Момчилград, ул. Сан Стефано №2, бл.10, вх.Б, ет.3, ап.23
1689650 1675214 Приключен
122 17.03.2015 176825426
Блок АПК - гр. Момчилград, ул. Момчил войвода №7
НПЕЕМЖС МОМЧИЛГРАД МОМЧИЛГРАД
гр. Момчилград, Област Кърджали, община Момчилград, ул. Момчил войвода №7, вх.Б, ет.3, ап.37
843942 834006,99 Приключен
127 17.03.2015 176817828
Хайдут Генчо бл.8 гр.Хисаря
НПЕЕМЖС ХИСАРЯ ХИСАРЯ
гр.Хисаря, ул. Хайдут Генчо бл.8
985887,39 967841,17 Приключен
138 17.03.2015 176822704
Бул. Освобождение №63, гр.Карлово,община Карлово
НПЕЕМЖС КАРЛОВО КАРЛОВО
гр.Карлово,бул. Освобождение №63
764069,08 761283,87 Приключен
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси