search-icon

Регистър на подписаните договори за финансиране

  • По програма
  • По статус
  • По дата

Резултати (291 - 300)

№ по ред Дата на договор БУЛСТАТ на сдружението arrow_icon
Наименованиена сдружението
Програма Населено място Община arrow_icon
Адрес на сдружението
Размер на договореното финансиране Разплатени средства Статус
378 27.03.2015 176825586
„СЛИВЕН-ДРУЖБА -11”
НПЕЕМЖС СЛИВЕН СЛИВЕН
8800 гр.Сливен, кв.„Дружба ” бл.11,вх.Г,ап.10
1224541,86 1170739,23 Приключен
379 27.03.2015 176827690
„СЛИВЕН-СИНИТЕ КАМЪНИ -2”
НПЕЕМЖС СЛИВЕН СЛИВЕН
8800 гр.Сливен, кв.„Сини камъни ” бл.2,вх.А,ап.2
1010961,17 974920,02 Приключен
380 27.03.2015 176827726
Надежда - 8
НПЕЕМЖС РАДОМИР РАДОМИР
гр. Радомир, ж.к. Тракия бл.8
1007093 1007090,55 Приключен
382 27.03.2015 176823350
„СЛИВЕН-КЛУЦОХОР -4”
НПЕЕМЖС СЛИВЕН СЛИВЕН
8800 гр.Сливен,кв.КЛУЦОХОР ,бл.4,вх.Б, ап.10
922252,38 913938,3 Приключен
370 27.03.2015 176823051
„Младост – 13 гр. Свищов, общ. Свищов, ул.”Черни Връх” №79”
НПЕЕМЖС СВИЩОВ СВИЩОВ
гр. Свищов, ул.”Черни Връх” №79”
538408,68 537851,46 Приключен
351 27.03.2015 176833483
Бургас жк Славейков бл.17
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр.Бургас, жк Славейков бл.17 вх.3
3265158,49 3262662,03 Приключен
352 27.03.2015 176827772
Бургас жк Славейков бл.19
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр.Бургас, жк Славейков бл.19
5011689,69 5007103,15 Приключен
353 27.03.2015 176833768
Зорница-26 гр.Бургас к-с Зорница бл.26
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр.Бургас жк Зорница бл.26 вх.А,Б
701890,42 700324,59 Приключен
354 27.03.2015 176830658
Зорница-42 гр.Бургас к-с Зорница бл.42
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр.Бургас жк Зорница бл.42
1755147,96 1754738,76 Приключен
355 27.03.2015 176833679
Зорница-34 гр.Бургас к-с Зорница бл.34
НПЕЕМЖС БУРГАС БУРГАС
гр.Бургас жк Зорница бл.34 вх.В ап.11
1103124,41 1102485,32 Приключен
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster