Сбъднатите IT- мечти

Мобилни плащания и парични преводи, онлайн платформа за обмяна на валута, блокчейн технологии – понятията, които доскоро бяха неразбираеми за много хора, днес са задължителни за успешния бизнес.

Това обяснява и растежа на IT компании като Рrime holding, която постепенно разширява дейността си и придобива различни компании - от такива с над 17-годишен опит до стартъпи. Холдингът вече разполага с офиси в седем града – Пловдив, София, Велико Търново, Варна, Благоевград, Свищов и Ниш, Сърбия.

Групата се занимава с търговия, консултантска дейност, внедряване и поддръжка на софтуер, посредничество в бизнеса, придобиване на патенти и отстъпване на лицензи.

С помощта на оборотен кредит от ББР Рrime holding инвестира в маркетингови дейности и възобновяване на клиентската си база. С подкрепата на банката продължава ръстът на нови клиенти от Швейцария, САЩ и Великобритания.

За периода на кредитното споразумение холдингът очаква сериозно увеличение на приходите си и от авторски разработен продукт за управление на човешки ресурси.

fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster