успешни проекти

Успешни проекти

Runawave

Модерни в неопрен

Отличителна черта на Runawave е възможността клиентите им да си поръчат персонализиран костюм – ушит по техен размер и предпочитания за цветове, щампи, ципове и наколенки. Създателят на марката Георги Маринов споделя, че екипът му се вдъхновява от въображението на хората, а сред най-нестандарните неопрени, които са правили, са такъв с щампа на банани и 9-милиметров за търсене на злато.

Виж още ➔
Електрически превозни средства

Зелена трансформация с 300 км в час

Партньор в разрастването на дейността на фирмата е Българската банка за развитие, която подкрепя Sin Cars да увеличи производството и да разшири пазарния си дял. Компанията вече има сключени договори за доставка на електромобили с партньори в Холандия, а нейни бусчета са продадени в Германия, Испания, Обединено кралство и България.

Виж още ➔

Фабрика за чудеса

Мястото, на което се събват мечтите на десетки семейства да се сдобият с най-големия дар: техните деца.

Виж още ➔
Дизайн за СПА комплекс - Рим Рок

Дизайн от природата

„Рим- Рок България“ се е специализирала в изграждането на изкуствени пещери, скали, водопади и аквапаркове. Автор е и на реконструкцията в столичната Зоологическа градина, с прецизен дизайн и декорация на клетките, както и красив водопад за отдих.

Виж още ➔
Вилица и нож - Пловдив

Предизвикателство на върха на вилицата

„Вилица“ е термин в шахмата и означава ситуация, при която фигура на единия състезател заплашва едновременно две или повече противникови фигури. Без намек за заплаха, но пък с гросмайсторски финес, Иван Щипков - собственик на „Вилица и нож“, решава да разшири успешния си бизнес, „превземайки“ заведенията в съседство. В предизвикателствата се впуска с много решителност и подкрепа от ББР Микрофинансиране.

Виж още ➔
Фотоволтаици Smart Energy

Първият еднорог в портфолиото на ББР

„ББР беше заявила отношението си към зелените цели на Европа и бе готова да разгледа проекта ни. Срещнахме висококвалифициран екип, който разбираше материята, както подобава на Банка за развитие“

Виж още ➔
fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster