search-icon
успешни проекти

Успешни проекти

Енергия от слънцето и вятъра с български патент

Трудно е да си го представим, но статистиката е категорична - повече от милиард и половина души по света все още живеят без електричество. За да се топлят и да приготвят храна, огромен брой хора в Африка, Южна Америка и Югоизточна Азия използват предимно дърва за горене и … оборска тор. Това води до поголовно изсичане на горски масиви и засилва климатичните промени, с които планетата отчаяно опитва да се пребори.

Виж още ➔

Да проходиш в крак с модата

Има мода в детските обувки, която да създава практични, комфортни и естетични модели. На тази визия залага марката „Колев и Колев”, добре разпознаваема на българския пазар. Без компромис между дизайн и качество компанията е безспорен лидер в страната в сектора на производство на детски обувки. Всяко второ бебе в България прохожда с „буйките“ (по популярно название от миналото столетие), които са хит на пазара, а мечтата на производителите е тези обувчици да станат световен продукт.

Виж още ➔

Сбъднатата българска мечта

Още с първата си сделка Фондът за капиталови инвестиции към ББР даде амбициозна заявка за успех

Виж още ➔

"Белана" изнася в 25 държави продукцията си

Един от най-големите производители на малограмажни хартии и санитарно-хигиенни продукти у нас успя да модернизира производството си и да навлезе ударно в 21 век.

Виж още ➔

Мидени фантазии край Каварна

С подкрепата на банката е създадена и се развива известната мидена ферма в Дълбока.

Виж още ➔

Да превключим на следващия канал

"Булсатком" вече може да стабилизира бизнеса си, а на клиентите е гарантирано, че ще продължат да получават качествена услуга.

Виж още ➔
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси