search-icon
Образование и наука

Образование и наука

ББР с образователна програма за стойността на културното наследство

По повод 140-ата годишнина от обявяването на София за столица на страната Българската банка за развитие организира кампания, посветена на опазването на архитектурното и историческото й наследство.

Виж още ➔

Младите предприемачи – на фокус

Част от корпоративната и социална отговорност на Българската банка за развитие традиционно е насочена към образованието и предприемачеството.

Виж още ➔

ББР организира кампания „Познаваме ли историята на българските пари“

По повод „Европейската седмица на парите 2019“ Българската банка за развитие осъществи кампания, която беше посветена на 140-ата годишнина от създаването на банковата система у нас. За целта бе подготвена и издадена специална брошура „Познаваме ли историята на българските пари“, която се разпространи в голяма част от софийските училища.

Виж още ➔

Спонсорство на Обучителната програма за стартиращи компании в България - The Founder Institute

През 2018 г. ББР отново подкрепи предприемаческата програма на The Founder Institute в София. Това е най-голямият обучителителен форум в България, насочен към предприемачи, които искат да развият идеите си да започнат собствен бизнес.

Виж още ➔

ББР припомня на столичани кой е бил първият архитект на София

По повод 140-годишнината от назначаването на първия архитект на София – Антонин Вацлав Колар, Българска банка за развитие организира кампания, с цел да припомни неговия принос за изграждане на столицата като европейски град.

Виж още ➔

Банки за развитие от 13 държави представиха свои проекти на фотоизложба в София

ББР представи в Градската градина на София фотоизложба, посветена на ключови проекти, подкрепени от банки за развитие и публични финансови институции от цял свят.

Виж още ➔
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси