Българската Коледа

 

Българска банка за развитие е припознала „Българската Коледа“ като част от своята корпоративна социална отговорност и неведнъж е подкрепяла инициативата. 

През 2015 г. ББР отново бе сред дарителите на кампанията, насочена към деца в критично здравословно състояние, която премина под наслов „Да помогнем на децата в реанимация“. Организаторите си поставят за цел да осигурят на отделенията по реанимация и интензивно лечение в университетските болници в страната апаратура за диагностика, лечение и мониториране на жизненоважните параметри на детския организъм, за да се намалят случаите на загубен детски живот.

„Българската Коледа“ се провежда под патронажа на президента на Р България и има за цел да насърчава дарителството, да спомага за решаване на значими за обществото проблеми, касаещи здравето на децата и да подпомага лечението на деца. Децата, чието лечение се подпомага от „Българската Коледа“, се определят съвместно от Експертния съвет към „Българската Коледа“, както и от съорганизаторите на благотворителната инициатива.

13-тото поред издание на кампанията „Българската Коледа“ 2015 – 2016 г. до момента е събрало приблизително 2,4 млн. лв.

fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster