Да издигнеш Олимпийския огън

На всеки четири години пред телевизионните екрани застават милиарди зрители, за да видят старта на Игрите на най-добрите спортисти на планетата. Бляскавата церемония със светлинни ефекти и музика е радост за сетивата. А ние сме горди да бъдем част от успеха на българската фирма, създала конструкцията за Олимпийския огън в Сочи.

В портфолиото на „Хоризонт – Иванов“ са впечатляващи обекти на различни континенти - спортни зали и съоръжения, търговски и фирмени сгради, производствени халета и предприятия. Фирмата предлага „пълен инженеринг“ и „проектиране и строителство в едно“.

Завършените обекти се отличават с високо качество и са добре разпознаваеми - хипермаркети Билла, Метро, Хит, Практикер, спортни зали, летище София и др. „Хоризонт – Иванов“ е участник в съвместни проекти с чуждестранни инвеститори, като германския производител Leoni и японската фирма „Язаки “.

ББР подкрепя и новия проект на компанията за придобиване на най-големия робот за изграждане на метални конструкции, който е без аналог в Югоизточна Европа.

fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster