12.04.2018 Стоян Мавродиев влезе в Управителния съвет на КРИБ

Председателят на УС и главен изпълнителен директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев беше избран за член на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) на проведеното общо събрание на организацията.

„Това е отговорност и мисия. А Българската банка за развитие е доказала с близо 20-годишната си история, че работи с отговорност и с усещането за мисия“, подчерта пред делегатите на събранието г-н Мавродиев.

След броени дни, на 17 април, ББР ще събере в София водещи европейски финансисти, политици и икономисти на организирания от нея форум „Инфраструктура за растеж“. Целта е привличането на по-голяма подкрепа от финансовия и публичния сектори за реализирането на стратегически инфраструктурни проекти.

„За всички ни е ясно колко важно е финансовият сектор, бизнесът и държавата да работят заедно за подобряването на бизнес климата в България“, каза още Стоян Мавродиев.

ББР ще участва в управлението на най-голямата работодателска организация на бизнеса заедно с още 11 институции и фирми, сред които ВИВАКОМ, БМФ Порт Бургас, Минстрой Холдинг и Инвестбанк.

fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster