search-icon

Хотелски комплекс в с. Станчов хан

Българската банка за развитие продава парцел с хотелски комплекс (Green Hill) в с. Станчов хан, община Трявна с обща площ от 7 904 кв.м. Сградата е бившето училище ОУ „Климент Охридски“ и е със застроена площ от 623,96 кв.м. Комплексът е на два етажа и разполага с 65 легла, от които 54 основни и 11 допълнителни, разположени в 21 двойни стаи и 4 апартамента; конферентна зала със 70 места; ресторант със 120 места и градина; релакс център с фитнес зала, сауна, римска баня, масаж; детска площадка; открит басейн. Има изграден и просторен открит паркинг. Комплексът е ремонтиран през 2012 г.

Хотелът е в центъра на селото, на тихо и спокойно място с красива панорамна гледка. Разположен е на около 12 км югоизточно от гр. Трявна, в полите на Тревненската планина в района на природен парк “Българка”. Мястото е уютно и много подходящо, както за пълноценен отдих, така и за бизнес. Разстоянията до по-големите градове в страната са: София – 250 км., Варна – 280 км., Бургас – 230 км., Пловдив – 180 км, Велико Търново – 55 км.

Информация може да получите на адрес:

София 1000, „Дякон Игнатий" №1, тел. за контакт: 02 93 06 347; e-mail: salesbbr@bdbank.bg

Огледи могат да бъдат извършвани всеки работен ден между 10.00 и 16.00 часа след запитване на посочения телефон за контакт.

 

Форма за запитване
За запитвания или повече информация, свързани с актива,
Моля попълнете формуляра.
error-icon
error-icon
error-icon
error-icon
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси