Подкрепа за кампанията „Научните чудеса на България“

 

Кампанията „Научните чудеса на България“ е съвместна инициатива на в. „Стандарт“ и БАН, която се провежда за първи път през 2015 година. Основната цел е да се да се откроят великите български открития, да се представят нови идеи и разработки, да се подкрепят талантливи млади хора, да се спомогне реализацията на иновативни и интересни идеи.

Гласуването се осъществява в две категории: "Научни чудеса на България" и "Млади откриватели". В първата категория участват както световноизвестни български открития като първото обработено злато, прабългарският календар, кирилицата, електронният часовник, космическата храна и др., така и нови научни достижения. Във втората категория се класират млади български учени, които имат нужда от подкрепа, за да развият потенциала си.

Прочети още
Допълнителна информация по темата Вижте тук ➔

ББР припомня на столичани кой е бил първият архитект на София

По повод 140-годишнината от назначаването на първия архитект на София – Антонин Вацлав Колар, Българска банка за развитие организира кампания, с цел да припомни неговия принос за изграждане на столицата като европейски град.

Виж още ➔

Спонсорство на Обучителната програма за стартиращи компании в България - The Founder Institute

През 2018 г. ББР отново подкрепи предприемаческата програма на The Founder Institute в София. Това е най-голямият обучителителен форум в България, насочен към предприемачи, които искат да развият идеите си да започнат собствен бизнес.

Виж още ➔
fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster