ББР с благодарствена грамота за подкрепените каузи на Червения кръст

ББР с благодарствена грамота за подкрепените каузи на Червения кръст

Солидарността между хората е светлината, която разпръсва мрака и в най-черните дни

Те са първите, на които разчитат хората, сполетени от природни бедствия и кризи, пострадали при пътни произшествия или със специфични потребности, деца, чиито родители не могат да им осигурят нормална храна и топъл обед, както и самотни възрастни хора.

Това беше и първата организация, която посрещна автобусите с бягащи от бомбите в Украйна майки и деца, когато нямаше още никаква друга организирана подкрепа. Българският червен кръст реагира на желанието на ББР за подпомагане на украинските бежанци да намерят подслон.

На Годишната среща на партньорите от „Партньорска мрежа за благотворителност на БЧК” ББР получи благодарствена грамота и плакет за подкрепата на хуманитарната мисия на Червения кръст. Среща, където чувството за удовлетворение и смисъл от усилията беше споделено от всички компании от партньорската мрежа, които от години са част от решенията на проблемите, с които БЧК се справя. И тъй като те, проблемите, са много повече от решенията, всяка компания, организация и всеки човек биха могли да допринесат.

Как може всеки да помогне?

Целогодишно на кратки номера 1466 и 1255 можем да изпратим SMS на стойност 1 лев. Ако изпратим два - с тях едно дете в неравностойно положение ще получи топла храна. Можем да дарим и по-голяма сума  по банков път  или чрез  Е-Рау, Pevolut, iCard, Cashterminal или да направим дарение по ведомост. Дори и малък да е този принос, той има значение за голямото добро, което може да се случи на хората, имащи нужда от помощ. Доброволците на БЧК го правят от сърце и  ние можем да им помогнем. Защото кога, ако не сега, и кой, ако не ние?

fixed-button-icon Кандидатствай fixed-button-icon Онлайн банкиране
Валутни курсове
Лихвени индекси
booster imager

Business Booster